Alina Cotigă - cabinet individual de psihologie

Alina Cotigă - cabinet individual de psihologie

Profesionalism - Experiență - Acreditare

Programare

Peste 25% din CV-urile sau cererile de angajare apartinand persoanelor care solicita un loc de munca, contin informatii false sau se omit date cu privire la: condamnari anterioare, consum de droguri sau alcool, sustrageri de la fostele locuri de munca, prejudicii aduse fostilor angajatori etc. Prin utilizarea testului poligraf, firma sau compania dvs. poate fi ferita de expuneri la riscuri inutile.

  • Firme/Companii/Agentii de recrutare personal
  • Firme de paza si protectie/Transport valori
  • Magazine si supermarket-uri
  • Famiile care doresc angajarea bonelor sau altor persoane pentru administratie, curatenie etc.
  • Testari periodice

Procentul celor care refuză testarea poligraf pentru angajare in multe companii din Romania este de 70%. Ceilalti fie acceptă din teribilism, crezand că pot păcăli aparatul poligraf, fie chiar sunt cinstiti .

In cazurile in care firma a acordat circumstante atenuante unor candidati care nu aveau un test poligraf impecabil, s-a constatat mai tarziu că angajatii respectivi nu-si meritau increderea.

Cine este obisnuit să insele, o va face din nou, mai devreme sau mai tarziu. Prin folosirea acestei metode, urmărim o selectie riguroasă din punct de vedere uman a candidatilor. Calitatea umană contează in primul rand, pregătirea profesională fiind doar un atuu in plus.